Verhit een wok of grote pan op hoog vuur, voeg de olie toe en roerbak de knoflook en lente-ui enkele seconden. Roer de chilipeper erdoor en voeg sojasaus, kokosmelk en limoenrasp toe. Warm goed door.
Schep de paksoi erbij en stoof 1 minuut met deksel op de pan.
Serveer de paksoi in het stoofvocht of haal met een schuimspaan uit de pan. Geef de limoen er in partjes bij zodat ieder naar smaak limoensap kan toevoegen.
Tips
Serveer met rijst en kipfilet.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Verhit een wok of grote pan op hoog vuur, voeg de olie toe en roerbak de knoflook en lente-ui enkele seconden. Roer de chilipeper erdoor en voeg sojasaus, kokosmelk en limoenrasp toe. Warm goed door.
Schep de paksoi erbij en stoof 1 minuut met deksel op de pan.
Serveer de paksoi in het stoofvocht of haal met een schuimspaan uit de pan. Geef de limoen er in partjes bij zodat ieder naar smaak limoensap kan toevoegen.