Roer alle ingrediënten voor de sinaasappelkruidenboter door elkaar. Laat opstijven in de koelkast.
Kook de gesneden groenten, behalve de courgette, kort voor in kokend water (maximaal 5 minuten) en smeer ze daarna goed in met olijfolie, peper en zeezout.
Leg de groenteplakken op de grill of barbecue en rooster tot er mooie streepjes op staan. Keer regelmatig. Serveer met sinaasappelkruidenboter.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Zomer 2015.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Roer alle ingrediënten voor de sinaasappelkruidenboter door elkaar. Laat opstijven in de koelkast.
Kook de gesneden groenten, behalve de courgette, kort voor in kokend water (maximaal 5 minuten) en smeer ze daarna goed in met olijfolie, peper en zeezout.
Leg de groenteplakken op de grill of barbecue en rooster tot er mooie streepjes op staan. Keer regelmatig. Serveer met sinaasappelkruidenboter.