Leg de bloemkoolroosjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel ze met een mengsel van kurkuma, komijnzaad, olijfolie en zout en peper. Meng goed door elkaar en rooster ca. 40 minuten in de oven.
Meng intussen voor de dip de yoghurt, koriander, knoflook en citroensap en -rasp door elkaar en breng op smaak met zout en peper. Serveer bij de bloemkool.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Winter 2022.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Leg de bloemkoolroosjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel ze met een mengsel van kurkuma, komijnzaad, olijfolie en zout en peper. Meng goed door elkaar en rooster ca. 40 minuten in de oven.
Meng intussen voor de dip de yoghurt, koriander, knoflook en citroensap en -rasp door elkaar en breng op smaak met zout en peper. Serveer bij de bloemkool.