Zet de appels op een groot, dubbel stuk aluminiumfolie en vul de holtes met jam. Vouw de folie aan de bovenkant stevig dicht zodat er geen stoom kan ontsnappen.
Zet het appelpakket ca. 15 minuten aan de zijkant van de barbecue (minder heet) tot de appels zacht zijn maar hun vorm nog hebben. Extra lekker met een bolletje roomijs.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Zet de appels op een groot, dubbel stuk aluminiumfolie en vul de holtes met jam. Vouw de folie aan de bovenkant stevig dicht zodat er geen stoom kan ontsnappen.
Zet het appelpakket ca. 15 minuten aan de zijkant van de barbecue (minder heet) tot de appels zacht zijn maar hun vorm nog hebben. Extra lekker met een bolletje roomijs.