Schil de citroen en de sinaasappel met een dunschiller. Snij vervolgens het vanille stokje over de lengte open en schraap het merg eruit met de achterkant van het mes.
Als de wijn kookt kun je 400 ml water, de suiker, het kaneelstokje, de sinaasappel- en citroenschilletjes, het vanillemerg en het stokje toevoegen.
Schil de buitenkant van de appel, snij de appel door midden en haal het klokhuis eruit. Leg de halve appels in het vocht en gaar deze op lage temperatuur. Het mag niet koken.
Na ongeveer 10 minuten, als de appels mooi zacht zijn, haal je ze uit het vocht.
Meng de notenmix met de hazelnootpasta en vul de appels met het notenmengsel.
Serveer de gevulde appels lauw warm.
Tips
Dir recept is gemaakt door Brinkers
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Schil de citroen en de sinaasappel met een dunschiller. Snij vervolgens het vanille stokje over de lengte open en schraap het merg eruit met de achterkant van het mes.
Als de wijn kookt kun je 400 ml water, de suiker, het kaneelstokje, de sinaasappel- en citroenschilletjes, het vanillemerg en het stokje toevoegen.
Schil de buitenkant van de appel, snij de appel door midden en haal het klokhuis eruit. Leg de halve appels in het vocht en gaar deze op lage temperatuur. Het mag niet koken.
Na ongeveer 10 minuten, als de appels mooi zacht zijn, haal je ze uit het vocht.
Meng de notenmix met de hazelnootpasta en vul de appels met het notenmengsel.