Leg de little gems op een bord met het snijvlak naar boven en pekel ze door er een flinke snuf zout op te strooien en koud weg te zetten in de koelkast.
Roer voor de dressing de paprikablokjes, gerookte paprikapoeder, knoflook, rode ui, citroenrasp en -sap, (vegan) yoghurt, (vegan) mayonaise en peterselie toe door elkaar. Breng op smaak met zout & peper.
Leg in een platte schaal de gepekelde little gems, Wild Wondertomaatjes en vleestomaten en schep de dressing er royaal overheen.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Zomer 2022.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Leg de little gems op een bord met het snijvlak naar boven en pekel ze door er een flinke snuf zout op te strooien en koud weg te zetten in de koelkast.
Roer voor de dressing de paprikablokjes, gerookte paprikapoeder, knoflook, rode ui, citroenrasp en -sap, (vegan) yoghurt, (vegan) mayonaise en peterselie toe door elkaar. Breng op smaak met zout & peper.
Leg in een platte schaal de gepekelde little gems, Wild Wondertomaatjes en vleestomaten en schep de dressing er royaal overheen.