Verwarm de sesamolie op matig vuur en fruit hierin de knoflook. Roer er de paddenstoelen en rode peper door en bak even mee.
Roer het citroensap, sojasaus en de sesamzaadjes erdoor en laat nog 1 minuut stoven. Haal van het vuur. Verdeel de paddenstoelen over 4 borden en laat helemaal afkoelen.
Maak een dressing van de wijnazijn, limoensap en olijfolie en meng door de rucola.
Strooi de rode ui over de paddenstoelen en schik de rucola erop.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Verwarm de sesamolie op matig vuur en fruit hierin de knoflook. Roer er de paddenstoelen en rode peper door en bak even mee.
Roer het citroensap, sojasaus en de sesamzaadjes erdoor en laat nog 1 minuut stoven. Haal van het vuur. Verdeel de paddenstoelen over 4 borden en laat helemaal afkoelen.
Maak een dressing van de wijnazijn, limoensap en olijfolie en meng door de rucola.
Strooi de rode ui over de paddenstoelen en schik de rucola erop.