Verwarm in een pan de witte wijn met de suiker, limoenhelften en de kardemom en breng aan de kook. Roer tot de suiker is opgelost en zet dan het vuur uit. Laat ca. 30 minuten trekken en verwijder daarna de kardemom en de limoenhelften.
Schep het fruit voorzichtig door de zoete wijn, laat afkoelen en daarna koud worden in de koelkast.
Verdeel het fruit over 4 kommen, schep de hangop erop en bestrooi met biscuitkruimels. Garneer met munt.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Zomer 2023.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Verwarm in een pan de witte wijn met de suiker, limoenhelften en de kardemom en breng aan de kook. Roer tot de suiker is opgelost en zet dan het vuur uit. Laat ca. 30 minuten trekken en verwijder daarna de kardemom en de limoenhelften.
Schep het fruit voorzichtig door de zoete wijn, laat afkoelen en daarna koud worden in de koelkast.
Verdeel het fruit over 4 kommen, schep de hangop erop en bestrooi met biscuitkruimels. Garneer met munt.