Bestrooi de kabeljauw ruim met zout en peper en wrijf het erin. Leg de stukken in een ovenschaal, samen met de knoflook, laurier en citroen. Giet de zonnebloemolie erover en zorg dat de kabeljauw net onderstaat. Gaar de vis zo ca. 20 à 30 minuten in de oven.
Besprenkel de waterkers met de olijfolie en breng op smaak met zout en peper. Serveer dit bij de gekonfijte kabeljauw.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Feest 2022.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Bestrooi de kabeljauw ruim met zout en peper en wrijf het erin. Leg de stukken in een ovenschaal, samen met de knoflook, laurier en citroen. Giet de zonnebloemolie erover en zorg dat de kabeljauw net onderstaat. Gaar de vis zo ca. 20 à 30 minuten in de oven.
Besprenkel de waterkers met de olijfolie en breng op smaak met zout en peper. Serveer dit bij de gekonfijte kabeljauw.