(Eventueel 1 dag van tevoren:) zet voor de compote de stukjes appel en dadel met een beetje water op in een pannetje en laat in een paar minuten zacht worden (hoe lang hangt af van hoe zacht je het wilt hebben). Let op voor aanbranden en voeg eventueel extra water toe. Roer de chocoladepasta erdoor en voeg de tijm toe. Haal van het vuur en laat afkoelen.
Serveer de geitenkwark met een lepel choco-appelcompote en eventueel wat extra tijm.
Tips
Dit recept komt uit: Lekker Weten Winter 2020
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
(Eventueel 1 dag van tevoren:) zet voor de compote de stukjes appel en dadel met een beetje water op in een pannetje en laat in een paar minuten zacht worden (hoe lang hangt af van hoe zacht je het wilt hebben). Let op voor aanbranden en voeg eventueel extra water toe. Roer de chocoladepasta erdoor en voeg de tijm toe. Haal van het vuur en laat afkoelen.
Serveer de geitenkwark met een lepel choco-appelcompote en eventueel wat extra tijm.