Bereid de rode rijst zoals op de verpakking staat vermeld en spoel daarna koud af.
Meng intussen alle dressing-ingrediënten door elkaar en breng op smaak met zout en peper.
Hussel in een grote saladekom de gekookte rijst, Egmondse bollen, komkommer, venkel, artisjokken, rode ui en munt door elkaar en schep de dressing er voorzichtig door. Verdeel over 4 borden.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Lente 2022.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Geitenkaassalade met rode rijst en yoghurt-limoendressing
Voorbereiding
Bereid de rode rijst zoals op de verpakking staat vermeld en spoel daarna koud af.
Meng intussen alle dressing-ingrediënten door elkaar en breng op smaak met zout en peper.
Hussel in een grote saladekom de gekookte rijst, Egmondse bollen, komkommer, venkel, artisjokken, rode ui en munt door elkaar en schep de dressing er voorzichtig door. Verdeel over 4 borden.