Mix voor de bodems de gemalen granola, boter en honing tot een kleverig mengsel. Verdeel dit over muffinvormpjes en druk de bodem goed aan met lepel. Bak de bodems 10 minuten voor in de oven en haal ze er daarna uit. Verlaag de oventemperatuur naar 150°C.
Maak de vulling door alle ingrediënten stevig door elkaar te roeren zonder klontjes, verdeel dit over ca 12 muffinvormpjes. Bak in de oven in ca. 30 minuten gaar.
Laat de cheesecakes afkoelen en daarna in de koelkast volledig koud worden en opstijven.
Schenk wat honing over de cheesecakes en garneer ze met blauwe bessen, amandelen en suikerarme granola.
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Lente
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Mix voor de bodems de gemalen granola, boter en honing tot een kleverig mengsel. Verdeel dit over muffinvormpjes en druk de bodem goed aan met lepel. Bak de bodems 10 minuten voor in de oven en haal ze er daarna uit. Verlaag de oventemperatuur naar 150°C.
Maak de vulling door alle ingrediënten stevig door elkaar te roeren zonder klontjes, verdeel dit over ca 12 muffinvormpjes. Bak in de oven in ca. 30 minuten gaar.
Laat de cheesecakes afkoelen en daarna in de koelkast volledig koud worden en opstijven.
Schenk wat honing over de cheesecakes en garneer ze met blauwe bessen, amandelen en suikerarme granola.