Kneed de wortel, uien, olijven en knoflook met de verse kruiden goed door het gehakt en breng op smaak met zout en peper.
Maak balletjes van het gehakt. Verhit een flinke scheut olijfolie (of kokosolie) in een vuurvaste bakpan en bak de gehaktballetjes een paar minuten. Draai ze om en laat ze nog een paar minuten op matig vuur bakken.
Zet de pan 15 tot 20 minuten in de oven, afhankelijk van de grootte van de balletjes.
Tips
Voor 6 à 10 gehaktballetjes
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Lente
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Kneed de wortel, uien, olijven en knoflook met de verse kruiden goed door het gehakt en breng op smaak met zout en peper.
Maak balletjes van het gehakt. Verhit een flinke scheut olijfolie (of kokosolie) in een vuurvaste bakpan en bak de gehaktballetjes een paar minuten. Draai ze om en laat ze nog een paar minuten op matig vuur bakken.
Zet de pan 15 tot 20 minuten in de oven, afhankelijk van de grootte van de balletjes.