Knip of snijd iedere wrap aan de onderkant in tot het middelpunt. Beleg vervolgens ieder kwart van de wrap met respectievelijk linksonder vegetarische salami, linksboven vega(n) geraspte kaas, rechtsboven jalapeños en rechtsonder paprika.
Vouw het kwart met de salami recht naar boven toe over de geraspte kaas. Klap dit deel vervolgens naar rechts over de jalapeños en dan naar beneden over de paprika zodat je een gevouwen driehoek krijgt met laagjes vulling erin. Herhaal met de rest van de wraps.
Verwarm een tosti-ijzer of grillpan en gril de punt-wraps hierin totdat ze mooie streepjes hebben en de kaas is gesmolten. Geef er rucola bij.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Winter 2023.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Knip of snijd iedere wrap aan de onderkant in tot het middelpunt. Beleg vervolgens ieder kwart van de wrap met respectievelijk linksonder vegetarische salami, linksboven vega(n) geraspte kaas, rechtsboven jalapeños en rechtsonder paprika.
Vouw het kwart met de salami recht naar boven toe over de geraspte kaas. Klap dit deel vervolgens naar rechts over de jalapeños en dan naar beneden over de paprika zodat je een gevouwen driehoek krijgt met laagjes vulling erin. Herhaal met de rest van de wraps.
Verwarm een tosti-ijzer of grillpan en gril de punt-wraps hierin totdat ze mooie streepjes hebben en de kaas is gesmolten. Geef er rucola bij.