Verhit een grillpan op hoog vuur. Smeer de punten watermeloen in met 1 eetlepel olijfolie en rooster ze per kant ca. 30 seconden in de pan tot er grillstreepjes te zien zijn. Breng op smaak met zout en peper.
Meng voor de dressing de rest van de olijfolie met de gembersiroop en het limoensap in een kom door elkaar en breng op smaak met zout en peper.
Hussel de gegaarde couscous, de feta, bosui, rucola en dille door elkaar en meng de dressing er voorzichtig door.
Verdeel de salade over 4 borden en leg de stukken gegrilde watermeloen ertussen.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Zomer 2022.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Verhit een grillpan op hoog vuur. Smeer de punten watermeloen in met 1 eetlepel olijfolie en rooster ze per kant ca. 30 seconden in de pan tot er grillstreepjes te zien zijn. Breng op smaak met zout en peper.
Meng voor de dressing de rest van de olijfolie met de gembersiroop en het limoensap in een kom door elkaar en breng op smaak met zout en peper.
Hussel de gegaarde couscous, de feta, bosui, rucola en dille door elkaar en meng de dressing er voorzichtig door.
Verdeel de salade over 4 borden en leg de stukken gegrilde watermeloen ertussen.