Meng de ingrediënten voor de marinade in eenplatte schaal.
Leg de groenten - met uitzondering van de aubergine, die absorbeert te veel olie - in de marinade en laat ca. 1 uur staan.
Haal de groenten uit de marinade en leg ze op de barbecue. Bestrijk de aubergineplakken dun met marinade en leg ze er ook bij. Rooster tot alles zacht en gaar is (ca. 6 minuten). Regelmatig keren.
Tips
Wijntip: lekker met Chimango Rosé!
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Meng de ingrediënten voor de marinade in eenplatte schaal.
Leg de groenten - met uitzondering van de aubergine, die absorbeert te veel olie - in de marinade en laat ca. 1 uur staan.
Haal de groenten uit de marinade en leg ze op de barbecue. Bestrijk de aubergineplakken dun met marinade en leg ze er ook bij. Rooster tot alles zacht en gaar is (ca. 6 minuten). Regelmatig keren.