Blancheer de asperges 3 minuten. Laat schrikken in koud water en droog met keukenpapier. Leg ze in een platte schaal en besprenkel met 1 el van de olie.
Bak de asperges beetgaar in een grillpan op matig vuur tot er mooie grillstreepjes op te zien zijn.
Bak in een (wok)pan met een el olie de tofublokjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak op het laatst de rode peperreepjes mee en voeg het citroensap en de rasp toe.
Maak de borden op: beleg ze met sla en asperges en schep het chili-tofu-citroenkruim erop.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Lente 2020.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Blancheer de asperges 3 minuten. Laat schrikken in koud water en droog met keukenpapier. Leg ze in een platte schaal en besprenkel met 1 el van de olie.
Bak de asperges beetgaar in een grillpan op matig vuur tot er mooie grillstreepjes op te zien zijn.
Bak in een (wok)pan met een el olie de tofublokjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak op het laatst de rode peperreepjes mee en voeg het citroensap en de rasp toe.
Maak de borden op: beleg ze met sla en asperges en schep het chili-tofu-citroenkruim erop.