Verwarm een grillpan op middelhoog vuur. Smeer de asperges in met de olijfolie en bestrooi ze met zout en peper. Bak in de hete grillpan, ca. 5 minuten per kant, tot ze beetgaar zijn en er mooie streepjes op staan.
Verdeel de asperges over 2 borden en leg de burrata erop. Garneer met waterkers en balsamicocrème. Maal er nog wat zout en peper over.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Lente 2024.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Verwarm een grillpan op middelhoog vuur. Smeer de asperges in met de olijfolie en bestrooi ze met zout en peper. Bak in de hete grillpan, ca. 5 minuten per kant, tot ze beetgaar zijn en er mooie streepjes op staan.
Verdeel de asperges over 2 borden en leg de burrata erop. Garneer met waterkers en balsamicocrème. Maal er nog wat zout en peper over.