Verhit de zonnebloemolie in een ruime koekenpan en bak hierin de parten venkel op matig/laag vuur. Laat de venkel even stoven en keer de parten na een paar minuten om. Blus af met het citroensap.
Verdeel de venkel over een ovenschaal en bestrooi met de citroenrasp, Parmezaanse kaas en gerookte paprikapoeder.
Gratineer de venkel ca. 20 minuten in de oven totdat de kaas mooi gesmolten en goudbruin is. Bestrooi voor het serveren met pistachenootjes.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Winter 2023.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Verhit de zonnebloemolie in een ruime koekenpan en bak hierin de parten venkel op matig/laag vuur. Laat de venkel even stoven en keer de parten na een paar minuten om. Blus af met het citroensap.
Verdeel de venkel over een ovenschaal en bestrooi met de citroenrasp, Parmezaanse kaas en gerookte paprikapoeder.
Gratineer de venkel ca. 20 minuten in de oven totdat de kaas mooi gesmolten en goudbruin is. Bestrooi voor het serveren met pistachenootjes.