Breng een pan met ruim water aan de kook. Kook hierin de 4 eieren (direct uit de koelkast) ca. 7 minuten. Laat ze daarna schrikken in koud water en pel ze.
Roer intussen voor de pittige mayonaise de hot sauce door de mayonaise.
Doe bloem, het losgeklopte ei en de paneermeel in aparte bakjes.
Verhit de frituurpan op 180°C. Haal de eieren achtereenvolgens door de bloem, losgeklopt ei en paneermeel. Frituur ze goudbruin in ca. 2 à 3 minuten.
Halveer de eieren en schep er een beetje pittige mayo op. Garneer met gebakken uitjes en bieslook.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Feest 2021.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Breng een pan met ruim water aan de kook. Kook hierin de 4 eieren (direct uit de koelkast) ca. 7 minuten. Laat ze daarna schrikken in koud water en pel ze.
Roer intussen voor de pittige mayonaise de hot sauce door de mayonaise.
Doe bloem, het losgeklopte ei en de paneermeel in aparte bakjes.
Verhit de frituurpan op 180°C. Haal de eieren achtereenvolgens door de bloem, losgeklopt ei en paneermeel. Frituur ze goudbruin in ca. 2 à 3 minuten.
Halveer de eieren en schep er een beetje pittige mayo op. Garneer met gebakken uitjes en bieslook.