Verhit de olie op hoog vuur en bak de blokjes tempeh rondom goudbruin. Haal uit de pan en laat op keukenpapier uitlekken.
Bak in dezelfde pan de knoflook, ui en chilipeper even aan en voeg daarna het citroengras toe. Roer de tomatenpuree erdoor en bak kort mee.
Giet de kokosmelk erbij en breng aan de kook.
Schep de gebakken tempeh door de saus laat nog 5 minuten sudderen op laag vuur. Roer regelmatig door.
Kook ondertussen de noedels zoals op de verpakking staat aangegeven en geef ze bij de temp. in kokossaus. Garneer met koriander. Verwijder voor het serveren het citroengras.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Winter.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Verhit de olie op hoog vuur en bak de blokjes tempeh rondom goudbruin. Haal uit de pan en laat op keukenpapier uitlekken.
Bak in dezelfde pan de knoflook, ui en chilipeper even aan en voeg daarna het citroengras toe. Roer de tomatenpuree erdoor en bak kort mee.
Giet de kokosmelk erbij en breng aan de kook.
Schep de gebakken tempeh door de saus laat nog 5 minuten sudderen op laag vuur. Roer regelmatig door.
Kook ondertussen de noedels zoals op de verpakking staat aangegeven en geef ze bij de temp. in kokossaus. Garneer met koriander. Verwijder voor het serveren het citroengras.