Bereid de wokmie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Je kunt de verdere bereiding van dit gerecht het beste timen door 5 minuten voordat de mie klaar is te beginnen met het bakken van de groenten (stap 2). Giet in dat geval de mie niet af maar schep ‘m direct vanuit de pan met een schuimspaan of keukentang bij de groenten.
Verwarm de olie in een wok of grote pan en roerbak hierin de wokgroenten in ca. 5 minuten beetgaar.
Schep de garnalen, sojasaus en gembersaus erdoor en meng er vervolgens op hoog vuur de mie door. Serveer meteen, eventueel met wat fijngesneden rode peper en wat koriander.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Bereid de wokmie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Je kunt de verdere bereiding van dit gerecht het beste timen door 5 minuten voordat de mie klaar is te beginnen met het bakken van de groenten (stap 2). Giet in dat geval de mie niet af maar schep ‘m direct vanuit de pan met een schuimspaan of keukentang bij de groenten.
Verwarm de olie in een wok of grote pan en roerbak hierin de wokgroenten in ca. 5 minuten beetgaar.
Schep de garnalen, sojasaus en gembersaus erdoor en meng er vervolgens op hoog vuur de mie door. Serveer meteen, eventueel met wat fijngesneden rode peper en wat koriander.