Verwarm 1 eetlepel olijfolie in een bakpan. Bestrooi de halve little gems met een flinke snuf zout en bak ze in de (grill)pan voor ca. 2 minuten per kant zodat ze een mooi goudbruin kleurtje krijgen en een lekkere roostersmaak.
Meng intussen voor de dressing de tijm, witte wijn, olijfolie en fijne mosterd door elkaar en breng op smaak met zout en peper.
Leg de geroosterde little gems op 2 borden en leg de burrata, spekblokjes en gegrilde paprika erbij. Besprenkel met de dressing en maal er nog wat extra peper over.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Zomer 2023.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Verwarm 1 eetlepel olijfolie in een bakpan. Bestrooi de halve little gems met een flinke snuf zout en bak ze in de (grill)pan voor ca. 2 minuten per kant zodat ze een mooi goudbruin kleurtje krijgen en een lekkere roostersmaak.
Meng intussen voor de dressing de tijm, witte wijn, olijfolie en fijne mosterd door elkaar en breng op smaak met zout en peper.
Leg de geroosterde little gems op 2 borden en leg de burrata, spekblokjes en gegrilde paprika erbij. Besprenkel met de dressing en maal er nog wat extra peper over.