Hak alle ingrediënten voor de salsa fijn maar niet glad (gebruik de pulse-knop van de keukenmachine of neem de staafmixer). Het moet een mooie korrelige structuur hebben. Proef en voeg eventueel nog een beetje extra van één of meer van de ingrediënten toe.
Verwarm wat olie in een wok of hapjespan en fruit de knoflook met de komijn op middelhoog vuur tot het geurt.
Voeg de kool toe en bak al omscheppend enkele minuten.
Zet het vuur zacht en laat nog een minuut of 3 tot 5 zachtjes bakken tot de kool beetgaar is; zo nu en dan omscheppen.
Voeg zout en peper naar smaak toe. Schep de helft van de pecankoriandersalsa op de kool en serveer de rest er apart bij.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Hak alle ingrediënten voor de salsa fijn maar niet glad (gebruik de pulse-knop van de keukenmachine of neem de staafmixer). Het moet een mooie korrelige structuur hebben. Proef en voeg eventueel nog een beetje extra van één of meer van de ingrediënten toe.
Verwarm wat olie in een wok of hapjespan en fruit de knoflook met de komijn op middelhoog vuur tot het geurt.
Voeg de kool toe en bak al omscheppend enkele minuten.
Zet het vuur zacht en laat nog een minuut of 3 tot 5 zachtjes bakken tot de kool beetgaar is; zo nu en dan omscheppen.
Voeg zout en peper naar smaak toe. Schep de helft van de pecankoriandersalsa op de kool en serveer de rest er apart bij.