Snijd de bananen door de helft en leg ze in aluminiumfolie.
Strooi geraspte kokos over de bananenbootjes. Vouw de folie dicht in een pakketje en leg deze in een voorverwarme oven op 175°C voor ongeveer 10 minuten.
Haal de pakketjes uit de oven, vouw ze open en strooi met de fijngehakte walnoten en schenk met de dadelstroop.
Tips
Blogger: Mitu's Meatless food
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Snijd de bananen door de helft en leg ze in aluminiumfolie.
Strooi geraspte kokos over de bananenbootjes. Vouw de folie dicht in een pakketje en leg deze in een voorverwarme oven op 175°C voor ongeveer 10 minuten.
Haal de pakketjes uit de oven, vouw ze open en strooi met de fijngehakte walnoten en schenk met de dadelstroop.