Verhit 3 eetlepels van de olijfolie in een bakpan en bak de aardpeer-partjes op middelhoog vuur langzaam goudbruin in ca. 20 minuten. Breng op smaak met zout en peper.
Leg intussen de zalm op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrooi met zout en peper en de citroenrasp. Gaar in de oven voor ca. 15 à 20 minuten. Knijp er daarna het citroensap over uit.
Verdeel de aardperen over 2 borden en leg de zalm erbij. Garneer met peterselie en hazelnootjes.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst 2021.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Verhit 3 eetlepels van de olijfolie in een bakpan en bak de aardpeer-partjes op middelhoog vuur langzaam goudbruin in ca. 20 minuten. Breng op smaak met zout en peper.
Leg intussen de zalm op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrooi met zout en peper en de citroenrasp. Gaar in de oven voor ca. 15 à 20 minuten. Knijp er daarna het citroensap over uit.
Verdeel de aardperen over 2 borden en leg de zalm erbij. Garneer met peterselie en hazelnootjes.