Klop voor de dressing de room lobbig. Mix er de chilisaus doorheen. Breng op smaak met zout en peper.
Schil de avocado en snijd in kleine blokjes. Druppel er wat van het limoensap op zodat het niet verkleurt.
Hussel de garnalen, avocado, limoenrasp en -sap en de chilipeper voorzichtig door elkaar.
Houd 4 mooie blaadjes van de bindsla achter en snijd de rest grof.
Bedek de bodem van 4 ruime glazen met de gesneden sla en zet de 4 blaadjes er rechtop in. Schep de garnalencocktail erbij en lepel er wat van de dressing over. Meteen serveren.
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Feest
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Klop voor de dressing de room lobbig. Mix er de chilisaus doorheen. Breng op smaak met zout en peper.
Schil de avocado en snijd in kleine blokjes. Druppel er wat van het limoensap op zodat het niet verkleurt.
Hussel de garnalen, avocado, limoenrasp en -sap en de chilipeper voorzichtig door elkaar.
Houd 4 mooie blaadjes van de bindsla achter en snijd de rest grof.
Bedek de bodem van 4 ruime glazen met de gesneden sla en zet de 4 blaadjes er rechtop in. Schep de garnalencocktail erbij en lepel er wat van de dressing over. Meteen serveren.