Bereid de pasta beetgaar zoals op de verpakking staat vermeld.
Verhit intussen op laag vuur in een bakpan de olijfolie en fruit hierin de rode ui. Voeg de olijven, de cherrytomaten, roomkaas en melk toe en laat alles rustig 10 minuten pruttelen tot een dikke pastasaus. Maak de saus op smaak met zout en peper.
Schep de pasta en de gerookte forel door de saus. Verdeel over 2 borden, samen met de rucola. Bestrooi met parmezaan en serveer meteen.
Tips
Bereidingstijd: 45 minuten
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Feest
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Bereid de pasta beetgaar zoals op de verpakking staat vermeld.
Verhit intussen op laag vuur in een bakpan de olijfolie en fruit hierin de rode ui. Voeg de olijven, de cherrytomaten, roomkaas en melk toe en laat alles rustig 10 minuten pruttelen tot een dikke pastasaus. Maak de saus op smaak met zout en peper.
Schep de pasta en de gerookte forel door de saus. Verdeel over 2 borden, samen met de rucola. Bestrooi met parmezaan en serveer meteen.