Smelt de chocolade au bain-marie* en voeg daarna de rest van de ingrediënten, behalve de pecannoten, toe. Roer alles goed door elkaar tot je een mooi, egaal mengsel hebt.
Voeg de pecannoten toe en roer nogmaals goed door. Giet het mengsel in een met bakpapier beklede en ingevet
bakblik en laat ca. 2 uur in de koelkast opstijven (of 20 minuten in de diepvries).
Snijd de fudge met een heet mes in stukjes.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst 2015.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Smelt de chocolade au bain-marie* en voeg daarna de rest van de ingrediënten, behalve de pecannoten, toe. Roer alles goed door elkaar tot je een mooi, egaal mengsel hebt.
Voeg de pecannoten toe en roer nogmaals goed door. Giet het mengsel in een met bakpapier beklede en ingevet
bakblik en laat ca. 2 uur in de koelkast opstijven (of 20 minuten in de diepvries).