Meng alle droge bestanddelen in een grote kom. Doe de honing en vanille in de mengkom erbij. Giet er zoveel kokosmelk bij zodat het nog net grof blijft.
Roer totdat het een stevig kruimelig beslag is.
Leg een stuk bakpapier op het bakblik en doe hier het beslag op. Verkruimel het beslag over de bakplaat. Bak het 15-20 min in de oven.
Schep de grove kruimels elke 5 min. even om en check of ze droog en knapperig zijn.
Laat afkoelen en bewaar het in een afgesloten pot. Strooi dit over je fruitontbijt voor een lekkere crunch.
Tips
Dit recept is afkomstig van: Oersterk
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Meng alle droge bestanddelen in een grote kom. Doe de honing en vanille in de mengkom erbij. Giet er zoveel kokosmelk bij zodat het nog net grof blijft.
Roer totdat het een stevig kruimelig beslag is.
Leg een stuk bakpapier op het bakblik en doe hier het beslag op. Verkruimel het beslag over de bakplaat. Bak het 15-20 min in de oven.
Schep de grove kruimels elke 5 min. even om en check of ze droog en knapperig zijn.
Laat afkoelen en bewaar het in een afgesloten pot. Strooi dit over je fruitontbijt voor een lekkere crunch.