Verwarm een beetje olie in een niet te grote koekenpan en roerbak hierin de spinazie. Voeg de chorizo toe zodra de spinazie geslonken is. Houd eventueel wat plakjes achter om erbovenop te leggen.
Giet het eimengsel op de spinazie en laat al roerend een klein beetje stollen. Beleg de bovenkant eventueel met achtergehouden plakjes chorizo en bestrooi met de geitenkaas. Zet het vuur laag en laat met deksel op de pan langzaam verder stollen tot ook de bovenkant gaar is.
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Herfst
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Verwarm een beetje olie in een niet te grote koekenpan en roerbak hierin de spinazie. Voeg de chorizo toe zodra de spinazie geslonken is. Houd eventueel wat plakjes achter om erbovenop te leggen.
Giet het eimengsel op de spinazie en laat al roerend een klein beetje stollen. Beleg de bovenkant eventueel met achtergehouden plakjes chorizo en bestrooi met de geitenkaas. Zet het vuur laag en laat met deksel op de pan langzaam verder stollen tot ook de bovenkant gaar is.