Klop de eieren los in een kom met de melk, munt, Parmigiano, peper en zout.
Bak de spekjes uit in de olie in een koekenpan. Voeg de aardappelblokjes toe en schep om.
Giet het eiermengsel in de koekenpan, meng de spekjes en aardappel door het ei en draai het vuur zo laag mogelijk. Sluit de pan af met een deksel of een groot bord.
Draai de frittata om als het ei net gestold is en de onderkant lichtbruin is. Bak kort aan de andere kant en laat de frittata dan uit de pan op een groot bord glijden.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Winter 2018.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Klop de eieren los in een kom met de melk, munt, Parmigiano, peper en zout.
Bak de spekjes uit in de olie in een koekenpan. Voeg de aardappelblokjes toe en schep om.
Giet het eiermengsel in de koekenpan, meng de spekjes en aardappel door het ei en draai het vuur zo laag mogelijk. Sluit de pan af met een deksel of een groot bord.
Draai de frittata om als het ei net gestold is en de onderkant lichtbruin is. Bak kort aan de andere kant en laat de frittata dan uit de pan op een groot bord glijden.