Hussel de groenten met de olijfolie en rooster ze ca. 20 minuten in de oven.
Klop de eieren los met de kwark en zout en peper.
Leg de geroosterde groenten in een platte ovenschaal en giet het eimengsel erover. Bestrooi met geraspte (geiten)kaas. Verlaag de oventemperatuur naar 200ºC en bak de frittata in ca. 20 minuten goudbruin en gaar. Serveer met sla.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Hussel de groenten met de olijfolie en rooster ze ca. 20 minuten in de oven.
Klop de eieren los met de kwark en zout en peper.
Leg de geroosterde groenten in een platte ovenschaal en giet het eimengsel erover. Bestrooi met geraspte (geiten)kaas. Verlaag de oventemperatuur naar 200ºC en bak de frittata in ca. 20 minuten goudbruin en gaar. Serveer met sla.