Kook de stukjes meiraap, venkel en koolrabi samen beetgaar in gezouten kokend water, ca. 3 tot 4 minuten*. Spoel goed af onder koud water, laat uitlekken en dep daarna droog.
Klop een vinaigrette van olijfolie, azijn en peper en zout.
Hussel de stukjes knol en de reepjes ijsbergsla door elkaar en meng de dressing erdoor. Bestrooi met de radijsjes, de rode ui en de groene kruiden.
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Zomer
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Kook de stukjes meiraap, venkel en koolrabi samen beetgaar in gezouten kokend water, ca. 3 tot 4 minuten*. Spoel goed af onder koud water, laat uitlekken en dep daarna droog.
Klop een vinaigrette van olijfolie, azijn en peper en zout.
Hussel de stukjes knol en de reepjes ijsbergsla door elkaar en meng de dressing erdoor. Bestrooi met de radijsjes, de rode ui en de groene kruiden.