Doe alle ingrediënten voor de salsa in een keukenmachine en maal het tot een grove salsa, peper en zout toevoegen naar smaak.
Doe de geritste boerenkool en de velletjes van de spruiten bij elkaar in een kom. Voeg hier 1 eetlepel olijfolie aan toe en een beetje peper en zout naar smaak. Hussel het voorzichtig door elkaar zodat alles bedekt is met klein laagje olie. Verdeel het dan over een bakplaat met bakpapier en bak het in 10 minuten krokant. Houdt het goed in de gaten, dit kan soms sneller gaan.
Smelt ondertussen een klontje Ghee in een koekenpan en bak de zalm heel kort aan beide kanten zodat ze vanbinnen nog knalroze en zacht zijn.
Verwarm de wraps even kort in een pannetje, zodat ze iets zachter worden en iets meer smaak krijgen.
Nu kun je de taco’s vullen, serveer de zachte taco’s open op een groot bord met een beetje koriander en limoen.
Tips
Dit gerecht is nog lekkerder met de fris-zure mayonaise van Ekoplaza.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Doe alle ingrediënten voor de salsa in een keukenmachine en maal het tot een grove salsa, peper en zout toevoegen naar smaak.
Doe de geritste boerenkool en de velletjes van de spruiten bij elkaar in een kom. Voeg hier 1 eetlepel olijfolie aan toe en een beetje peper en zout naar smaak. Hussel het voorzichtig door elkaar zodat alles bedekt is met klein laagje olie. Verdeel het dan over een bakplaat met bakpapier en bak het in 10 minuten krokant. Houdt het goed in de gaten, dit kan soms sneller gaan.
Smelt ondertussen een klontje Ghee in een koekenpan en bak de zalm heel kort aan beide kanten zodat ze vanbinnen nog knalroze en zacht zijn.
Verwarm de wraps even kort in een pannetje, zodat ze iets zachter worden en iets meer smaak krijgen.
Nu kun je de taco’s vullen, serveer de zachte taco’s open op een groot bord met een beetje koriander en limoen.