Maak het pannenkoekenbeslag: roer de eieren los met de amandeldrink, voeg beetje bij beetje het roggemeel toe en roer tot een mooi beslag. Laat tien minuten staan.
Verhit wat boter of olie in een kleine koekenpan. Bak pannenkoekjes van het beslag. Houd ze warm tussen twee borden of in een lauwe oven (op 50°).
Verwarm de erwtensoep. Serveer de erwtensoep met de opgerolde pannenkoeken.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Winter.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Maak het pannenkoekenbeslag: roer de eieren los met de amandeldrink, voeg beetje bij beetje het roggemeel toe en roer tot een mooi beslag. Laat tien minuten staan.
Verhit wat boter of olie in een kleine koekenpan. Bak pannenkoekjes van het beslag. Houd ze warm tussen twee borden of in een lauwe oven (op 50°).
Verwarm de erwtensoep. Serveer de erwtensoep met de opgerolde pannenkoeken.