Pureer de dadels in een blender. Voeg de kokosolie, chiazaad, ahornsiroop en geraspte kokos toe en meng nogmaals door elkaar.
Voeg de gojibessen toe en maal kort mee zodat je nog wel rode stukjes blijft zien.
Doe het mengsel in een kleine, met bakpapier beklede, rechthoekige bakvorm en druk goed aan. Laat dit 2 uur opstijven in de koelkast en snijd daarna in repen. Bewaar de repen in de koelkast.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Lente 2022.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Pureer de dadels in een blender. Voeg de kokosolie, chiazaad, ahornsiroop en geraspte kokos toe en meng nogmaals door elkaar.
Voeg de gojibessen toe en maal kort mee zodat je nog wel rode stukjes blijft zien.
Doe het mengsel in een kleine, met bakpapier beklede, rechthoekige bakvorm en druk goed aan. Laat dit 2 uur opstijven in de koelkast en snijd daarna in repen. Bewaar de repen in de koelkast.