Kluts de eieren met de melk en breng op smaak met zout en peper.
Verhit 1 eetlepel van de olie in een kleine koekenpan en giet daarin de helft van het eimengsel. Bak hiervan een omelet. Herhaal met de andere helft van het ei.
Besmeer de omeletten met kruidenkaas en leg in het midden een beetje sla, komkommer en zongedroogde tomaatjes.
Vouw de omeletten dicht en zet ze vast met een prikker. Of wikkel ze in een stuk bakpapier of papieren sandwichzakje en bind dicht met keukentouw.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Winter 2023.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Kluts de eieren met de melk en breng op smaak met zout en peper.
Verhit 1 eetlepel van de olie in een kleine koekenpan en giet daarin de helft van het eimengsel. Bak hiervan een omelet. Herhaal met de andere helft van het ei.
Besmeer de omeletten met kruidenkaas en leg in het midden een beetje sla, komkommer en zongedroogde tomaatjes.
Vouw de omeletten dicht en zet ze vast met een prikker. Of wikkel ze in een stuk bakpapier of papieren sandwichzakje en bind dicht met keukentouw.