Meng de oploskoffie, het suiker en 2 eetlepels gekookt water in een beslagkom. Mix dit tot het een fluffy en romig beslag wordt. Dit kan met de hand of met een elektrische mixer. Let op; met de hand kan erg lang duren.
Geniet jij graag van een extra koude dalgona? Vul dan het glas met ijsklontjes (bij voorkeur marmeren ijsklontjes, zodat het drankje niet waterig wordt). Giet de haverdrank over de ijsklontjes, vul daarmee ongeveer 70% van het glas.
Spatel het romige koffiemengsel op de haverdrink.
Roer en geniet!
Tips
Je kan dalgona koffie ook warm drinken. Gebruik dan geen ijsklontjes en verwarm de haverdrank.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Meng de oploskoffie, het suiker en 2 eetlepels gekookt water in een beslagkom. Mix dit tot het een fluffy en romig beslag wordt. Dit kan met de hand of met een elektrische mixer. Let op; met de hand kan erg lang duren.
Geniet jij graag van een extra koude dalgona? Vul dan het glas met ijsklontjes (bij voorkeur marmeren ijsklontjes, zodat het drankje niet waterig wordt). Giet de haverdrank over de ijsklontjes, vul daarmee ongeveer 70% van het glas.