Verhit de olie in een pan en bak hierin kort de ui met de gember, knoflook, chilipoeder en currypasta. Voeg alle groenten toe en het fenegriekzaad en roerbak op hoog vuur ca. 5-7 minuten. Giet er naar wens de kokosmelk bij.
Voeg ca. 500 ml groentebouillon toe. breng aan de kook, zet het vuur laag en roer goed door. Zet er dan de staafmixer op of maak er een gladde soep van in de blender. Extra lekker met gebakken bolblokjes en brood.
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Feest
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Verhit de olie in een pan en bak hierin kort de ui met de gember, knoflook, chilipoeder en currypasta. Voeg alle groenten toe en het fenegriekzaad en roerbak op hoog vuur ca. 5-7 minuten. Giet er naar wens de kokosmelk bij.
Voeg ca. 500 ml groentebouillon toe. breng aan de kook, zet het vuur laag en roer goed door. Zet er dan de staafmixer op of maak er een gladde soep van in de blender. Extra lekker met gebakken bolblokjes en brood.