Bak de ui en knoflook aan in de olie. Voeg de courgette toe als de ui begint te kleuren. Bak 3 minuten mee en doe dan de currypasta erbij. Bak de currypasta 1 minuut mee en voeg daarna de cherrytomaten en 125 ml water toe.
Roer de vegan roerbakreepjes door de curry (of bak ze naar wens eerst bruin in de pan) en de sperziebonen. Laat de curry 10 minuten op laag vuur sudderen.
Bereid ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Roer de yoghurt door de curry en breng naar wens verder op smaak met zout en peper. Garneer met koriander en serveer direct met rijst.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Zomer 2023.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Bak de ui en knoflook aan in de olie. Voeg de courgette toe als de ui begint te kleuren. Bak 3 minuten mee en doe dan de currypasta erbij. Bak de currypasta 1 minuut mee en voeg daarna de cherrytomaten en 125 ml water toe.
Roer de vegan roerbakreepjes door de curry (of bak ze naar wens eerst bruin in de pan) en de sperziebonen. Laat de curry 10 minuten op laag vuur sudderen.
Bereid ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Roer de yoghurt door de curry en breng naar wens verder op smaak met zout en peper. Garneer met koriander en serveer direct met rijst.