Roer de (riet)suiker en de kaneel door elkaar en bestrooi de bodems van de ovenschaaltjes hiermee. Verdeel de appelstukjes erover en druk een beetje aan.
Meng palmsuiker, havermout, volkorenmeel en een snufje zout in een kom en kneed de boter erdoor. Wrijf tussen je vingers tot kruimels (of maak het kruimeldeeg in de keukenmachine). Verdeel over de appels en druk aan.
Bak de crumbles in ca. 30 minuten gaar en krokant.
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Herfst
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Roer de (riet)suiker en de kaneel door elkaar en bestrooi de bodems van de ovenschaaltjes hiermee. Verdeel de appelstukjes erover en druk een beetje aan.
Meng palmsuiker, havermout, volkorenmeel en een snufje zout in een kom en kneed de boter erdoor. Wrijf tussen je vingers tot kruimels (of maak het kruimeldeeg in de keukenmachine). Verdeel over de appels en druk aan.
Bak de crumbles in ca. 30 minuten gaar en krokant.