Breng 250 ml water aan de kook. Leg het bouillonblokje in een grote kom en giet het kokend water erover. Roer tot het opgelost is en voeg dan de couscous, 1 el olijfolie, 1 el van het citroensap en alle rasp toe. Roer goed door en laat even staan.
Bak intussen de kip in olie mooi bruin op middelhoog vuur. Haal van het vuur. Meng, als het water door de couscous is opgenomen (na ca. 5 minuten), de rest van de ingrediënten en de gegrilde kip erdoor en breng op smaak met een beetje citroensap.
Bestrooi met fijngesneden munt.
Tips
Wijntip! Een klassieke Franse Chardonnay die door de subtiele houtlagering extra smaak heeft.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Breng 250 ml water aan de kook. Leg het bouillonblokje in een grote kom en giet het kokend water erover. Roer tot het opgelost is en voeg dan de couscous, 1 el olijfolie, 1 el van het citroensap en alle rasp toe. Roer goed door en laat even staan.
Bak intussen de kip in olie mooi bruin op middelhoog vuur. Haal van het vuur. Meng, als het water door de couscous is opgenomen (na ca. 5 minuten), de rest van de ingrediënten en de gegrilde kip erdoor en breng op smaak met een beetje citroensap.