Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Pel de ui en snipper grof. Snijd de spitskool in repen en spoel af onder de kraan. Snijd de koriander grof. Verhit bakolie in een hapjespan en fruit de ui 1 minuut. Breng op smaak met komijnpoeder. Voeg de spitskool toe en bak in 4 minuten knapperig en gaar.
Verhit bakolie in een koekenpan en bak de burgers aan beide kanten bruin.
Roer de couscous los met een vork. Schep door de spitskool. Breng op smaak met de chutney, verse koriander, peper en eventueel zout. Serveer met de burgers.
Tips
Dit recept is afkomstig van Ekomenu
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Pel de ui en snipper grof. Snijd de spitskool in repen en spoel af onder de kraan. Snijd de koriander grof. Verhit bakolie in een hapjespan en fruit de ui 1 minuut. Breng op smaak met komijnpoeder. Voeg de spitskool toe en bak in 4 minuten knapperig en gaar.
Verhit bakolie in een koekenpan en bak de burgers aan beide kanten bruin.
Roer de couscous los met een vork. Schep door de spitskool. Breng op smaak met de chutney, verse koriander, peper en eventueel zout. Serveer met de burgers.