Verwarm de bouillon en kook daarin de courgette in ca. 5 minuten gaar.
Pureer tot een gladde soep met een staafmixer en roer de sojaroom erdoor.
Warm de courgettesoep nog even goed door.
Serveer meteen met knapperige soepstengels
Verwarm de oven voor op 180°C.
Snijd de plakjes bladerdeeg in tweeën. Besmeer met het losgeklopte ei en bestrooi met zeezout, maanzaad en lijnzaad. Rol op en leg de rolletjes op een met bakpapier beklede bakplaat.
Bak de stengels in ± 15 minuten goudbruin en knapperig.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Feest.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Verwarm de bouillon en kook daarin de courgette in ca. 5 minuten gaar.
Pureer tot een gladde soep met een staafmixer en roer de sojaroom erdoor.
Warm de courgettesoep nog even goed door.
Serveer meteen met knapperige soepstengels
Verwarm de oven voor op 180°C.
Snijd de plakjes bladerdeeg in tweeën. Besmeer met het losgeklopte ei en bestrooi met zeezout, maanzaad en lijnzaad. Rol op en leg de rolletjes op een met bakpapier beklede bakplaat.
Bak de stengels in ± 15 minuten goudbruin en knapperig.