Meng in een beslagkom de courgette met de eieren, olijfolie en honing door elkaar.
Doe in een andere beslagkom de speltbloem, bakpoeder, zout en koekkruiden. Mix goed door elkaar en maak een kuiltje in het midden. Giet het courgettemengsel in het kuiltje en roer tot alle ingrediënten vermengd zijn. Schep er daarna de pecannoten door.
Schep het beslag in de springvorm en bak in 40 tot 45 minuten gaar in de oven.
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Winter
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Meng in een beslagkom de courgette met de eieren, olijfolie en honing door elkaar.
Doe in een andere beslagkom de speltbloem, bakpoeder, zout en koekkruiden. Mix goed door elkaar en maak een kuiltje in het midden. Giet het courgettemengsel in het kuiltje en roer tot alle ingrediënten vermengd zijn. Schep er daarna de pecannoten door.
Schep het beslag in de springvorm en bak in 40 tot 45 minuten gaar in de oven.