Druk, in een vergiet, zoveel mogelijk vocht uit de courgetterasp. Druk de rasp eventueel nog droger tussen 2 schone theedoeken.
Meng de courgetti met alle overige ingrediënten, behalve de kokosolie.
Voeg daarna de gesmolten kokosolie toe en meng tot een dik beslag.
Verhit wat kokosolie in een koekenpan en maak hoopjes van zo’n 2 eetlepels beslag per rösti. Druk ze met een spatel plat en bak in ca. 3 minuten per kant goudbruin en gaar. Doe dit tot je beslag op is. Je kunt de rösti warm houden in een matig warme oven.
Serveer met zure room en bosuiringetjes.
Tips
Bereidingstijd: 15 minuten
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten zomer
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Druk, in een vergiet, zoveel mogelijk vocht uit de courgetterasp. Druk de rasp eventueel nog droger tussen 2 schone theedoeken.
Meng de courgetti met alle overige ingrediënten, behalve de kokosolie.
Voeg daarna de gesmolten kokosolie toe en meng tot een dik beslag.
Verhit wat kokosolie in een koekenpan en maak hoopjes van zo’n 2 eetlepels beslag per rösti. Druk ze met een spatel plat en bak in ca. 3 minuten per kant goudbruin en gaar. Doe dit tot je beslag op is. Je kunt de rösti warm houden in een matig warme oven.