Meng voor de dipsaus de gegrilde paprika’s met de knoflook en de bieslook in een keukenmachine. Voeg de roomkaas, de specerijen en zout naar smaak toe en blend nog even kort door elkaar. Zet de dip tot gebruik weg.
Doe de courgetterasp in een kom en voeg het bakmeel en de geraspte kaas toe. Maak er balletjes ter grootte van een walnoot van en druk ze plat.
Verhit een pan met antiaanbaklaag op middelhoog vuur en bak hierin de fritters, in een beetje kokosolie, in 2 à 3 minuten per kant goudbruin. Serveer met de dip.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Meng voor de dipsaus de gegrilde paprika’s met de knoflook en de bieslook in een keukenmachine. Voeg de roomkaas, de specerijen en zout naar smaak toe en blend nog even kort door elkaar. Zet de dip tot gebruik weg.
Doe de courgetterasp in een kom en voeg het bakmeel en de geraspte kaas toe. Maak er balletjes ter grootte van een walnoot van en druk ze plat.
Verhit een pan met antiaanbaklaag op middelhoog vuur en bak hierin de fritters, in een beetje kokosolie, in 2 à 3 minuten per kant goudbruin. Serveer met de dip.