Kook de conchiglie al dente volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verwarm intussen voor de saus de olijfolie in een ruime pan en fruit hierin de sjalot en knoflook glazig. Voeg de tomatenpuree toe en bak ca. 2 minuten mee. Doe dan de tonijn erbij, de artisjokharten, olijven, cherrytomaatjes, kappertjes, peterselie en 100ml water. Verwarm al roerend tot er een mooie saus ontstaat.
Giet de pasta af en schep door de saus. Warm goed door en breng op smaak met zout en peper.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Lente 2023.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Kook de conchiglie al dente volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verwarm intussen voor de saus de olijfolie in een ruime pan en fruit hierin de sjalot en knoflook glazig. Voeg de tomatenpuree toe en bak ca. 2 minuten mee. Doe dan de tonijn erbij, de artisjokharten, olijven, cherrytomaatjes, kappertjes, peterselie en 100ml water. Verwarm al roerend tot er een mooie saus ontstaat.
Giet de pasta af en schep door de saus. Warm goed door en breng op smaak met zout en peper.