Blend de (vegan) Griekse yoghurt, mayonaise, kombucha, sjalot en knoflook in een hoge maatbeker met de staafmixer tot een gladde dressing. Roer de bieslook en dille erdoor en breng op smaak met zout en peper.
Meng de dressing door alle gesneden groenten behalve de peterselie. Dek de salade af en zet zeker 4 uur in de koelkast zodat de smaken goed kunnen intrekken.
Meng voor het serveren de peterselie door de coleslaw.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Lente 2024.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Blend de (vegan) Griekse yoghurt, mayonaise, kombucha, sjalot en knoflook in een hoge maatbeker met de staafmixer tot een gladde dressing. Roer de bieslook en dille erdoor en breng op smaak met zout en peper.
Meng de dressing door alle gesneden groenten behalve de peterselie. Dek de salade af en zet zeker 4 uur in de koelkast zodat de smaken goed kunnen intrekken.
Meng voor het serveren de peterselie door de coleslaw.